Accountmanager gezocht!

 

 

Om onze organisatie te versterken en het succes verder uit te bouwen, zijn wij op zoek naar een gedreven kandidaat voor de functie van:

 

accountmanager mobiele en hosted telefonie

(40 uur, IJsselstein)

 

Als accountmanager ben je continu in gesprek met (potentiële) klanten om te kijken hoe onze oplossingen hen kunnen ontzorgen. Je weet management op niveau te adviseren over de implementatie van mobiele telefonie en de implementatie van cloudtelefonie, om zo maatoplossingen te realiseren. Je krijgt bij ons een uitdagende en zelfstandige rol, waarin je enerzijds veel op locatie klanten adviseert en anderzijds nieuwe prospects binnenhaalt.

 

Een groot deel van de uitdaging zit ‘m in het feit dat we altijd maatoplossingen bieden; het helpt dus als je technisch onderlegt bent en je snel kunt verdiepen in nieuwe technologie.  We zijn een hecht familiebedrijf met veel aandacht voor onze mensen en bieden je daarom goede ontwikkelingsmogelijkheden maar daarnaast ook veel sociale activiteiten. Uiteraard krijg je goede arbeidsvoorwaarden.

 

We vullen ons enthousiaste team graag met jou aan wanneer je:

  • Ongeveer 1-3 jaar vergelijkbare ervaring hebt in een soortgelijke rol waarin je aantoonbaar new business gegenereerd hebt;
  • Over MBO/ HBO niveau beschikt;
  • Een ondernemersmentaliteit hebt, je hebt immers je eigen portefeuille en veel vrijheid om zelf je werk in te richten;
  • Kwaliteitsgericht bent, veel initiatief neemt en goed in staat bent om klantwensen en –behoeften te vertalen naar concrete oplossingen;
  • Goed in staat bent om het vertrouwen van (nieuwe) klanten te winnen.

 

Bij Terberg IP Products & Solutions zijn we specialist op het gebied van communicatiesystemen, IT, connectiviteit en security. Wij leveren, implementeren en onderhouden alle IP gerelateerde producten en oplossingen bij onze klanten in de MKB sector en groot zakelijke markt. Terberg IP Products & Solutions is een dochteronderneming van Terberg Verenigde Bedrijven, een familiebedrijf met een historie van meer dan 70 jaar.

 

Heb jij ervaring in een dergelijke rol met sales voor telefonie oplossingen en zoek je een nieuwe uitdaging met veel verantwoordelijkheid, een leuk team, de nieuwste technologie en veel vrijheid?

 

Stuur dan je CV met sollicitatiebrief naar: R.moerenhout@terberg.eu. Wil je meer weten over onze rol, organisatie en/of projecten? Bel dan met Renée Moerenhout, Corporate Recruiter via 06-10940668

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld