Sneller IJsselstein

Sneller IJsselstein

Goed nieuws! Ook jij kunt straks profiteren van een internetverbinding van de hoogste kwaliteit en snelheid!
Op de bedrijventerreinen Lagedijk, Over Oudland, Paardenveld en De Corridor wordt dit jaar een modern glasvezelnetwerk aangelegd.

Alle panden op de bedrijventerreinen in IJsselstein worden aangesloten op het glasvezelnetwerk, wanneer minimaal 30 procent van de bedrijven kies voor een glasvezel-abonnement.
De voordelen van een glasvezel-abonnement op een rij:

  • Enorme capaciteit

    Een glasvezelnetwerk kan moeiteloos grote hoeveelheden data aan. Met het oog op de toekomst is dit zeer belangrijk. We versturen en ontvangen namelijk steeds meer data. Dankzij de enorme capaciteit van glasvezel is dit geen probleem.


  • Stabiel en supersnel netwerk

    Glasvezel werkt met de hoogst mogelijke snelheid om data te versturen: de snelheid van het licht. Daarnaast is het netwerk ongevoelig voor storingen of vertraging. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een verbinding met de hoogste kwaliteit en snelheid. Dit geldt voor internetten én bellen.


  • Beloofde snelheid =  echte snelheid

    Ongekende uploadsnelheden betekent in een mum van tijd bestanden uploaden, in de cloud werken of bellen mét video. Goed om te weten: wanneer een abonnement 200 Mbit/s biedt, dan biedt het ook echt 200 Mbit/s. Ook als uw bedrijf verder weg staat van de centrale en de andere bedrijven tegelijkertijd op internet actief zijn.


Interesse? Neem contact op met jouw ICT-specialist, Terberg IP Products & Solutions of ga voor meer informatie naar https://snellerijsselstein.nl.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.