Samsung bevestigt komst Galaxy A5 (2018)!

Samsung bevestigt komst Galaxy A5 (2018)!

Hoewel de komst van de Galaxy A3 (2018) niet zeker is, krijgen we wel meer duidelijkheid over de Galaxy A5 (2018). Het modelnummer van dit toestel is namelijk door Samsung zelf online gezet.

Samsung gaat naar verwachting begin volgend jaar de nieuwe Galaxy A-serie uit de doeken doen. Tot nu toe hebben we zowel de Galaxy A5 (2018) als Galaxy A7 (2018) in geruchten zien verschijnen. Over een Galaxy A3 (2018) is nog niets bekend, maar mogelijk komt dit toestel op de markt als Galaxy S9 Mini. Samsung is in ieder geval zeker van een opvolger van de Galaxy A5 (2017), het modelnummer van het nieuwe toestel verscheen vandaag al op de Zuid Koreaanse website van de fabrikant.

Over de smartphone zelf komen we verder niets te weten. Het toestel wordt verwacht met een voorkant vullend Infinity Display dat beschikt over een beeldverhouding van 18.5:9 en een Exynos 7885-chipset onder de motorkap. Daarnaast krijgt het toestel, uitgaande van een bluetooth-certificatie, de nieuwste versie van bluetooth 5.0 mee uit de fabriek. Verder verdwijnt de Home-knop. De vingerafdrukscanner moet straks op de achterkant van het toestel te vinden zijn.

SM-A530
Samsung heeft de smartphone op haar website gezet met modelnummer SM-A530. De huidige Galaxy A5 (2017) heeft een vergelijkbaar modelnummer, namelijk SM-A520. Mogelijk zien we binnenkort ook een modelnummer van de verwachte Galaxy A7 (2018) verschijnen. Als de Galaxy A3 (2018) gewoon onder deze naam naar de markt komt, gaan we dit toestel ook binnenkort zien. Voorlopig is het afwachten op Samsung’s presentatie of verdere bevestigingen van de fabrikant.

Bij Terberg IP Products & Solutions blijf je op de hoogte en kun je altijd een pre-order voor een van de toestellen plaatsen!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.