Het nieuwe bellen

Wees er op tijd bij en moderniseer uw telefonie, want medio september 2019 stopt ISDN! Zo voorkomt u dat u straks onbereikbaar bent. Nu het traditionele bellen via ISDN gaat verdwijnen is het tijd om na te denken over een toekomstbestendig alternatief. Bij Terberg IP Products & Solutions introduceren wij hét alternatief voor ISDN: Het nieuwe bellen!
Voor deze oplossing werken wij samen met Tele2.

 

Wat is Het Nieuwe Bellen

Met Het Nieuwe Bellen bent u verzekerd van een betrouwbare telefonie-oplossing die toekomstbestendig is. U maakt gebruik van een moderne telefooncentrale die in een beveiligd datacenter staat. Zo bent u gegarandeerd van optimale bereikbaarheid, gebruiksgemak en dat tegen een vaste lage prijs per maand! U heeft wellicht al eens eerder gehoord over VoIp telefonie, Cloud telefonie of Hosted VoIP. Het zijn allemaal ingewikkelde termen voor het nieuwe bellen: Bellen over internet.

 

 

Het Nieuwe Bellen: de voordelen

Het Nieuwe Bellen biedt een groot aantal voordelen ten opzichte van het traditionele ISDN. De belangrijkste voordelen zijn:

 • Optimaal bereikbaar met betrouwbaar zakelijk nummer
  Een zakelijk nummer straalt professionaliteit uit en is een belangrijke marketingtool. Zo herkennen mensen een lokale onderneming aan het lokale nummer en zijn grote bedrijven met een landelijke klantenservice gebaad bij een regio neutrale of zelfs 0800-nummer. Wat voor een nummer u ook gebruikt, u wilt een centraal punt hebben voor klanten om naar toe te bellen.
 • Eenvoudig doorschakelen naar de centrale
  Even niet bereikbaar? Schakel inkomende oproepen automatisch door naar de centrale. Jij bent beheerder over eigen bereikbaarheid en kunt gemakkelijk instellen hoe en waar je bereikbaar bent. Dit is efficiënt en ook erg klantvriendelijk.
 • Meerdere belgroepen aanmaken
  Stuur inkomende oproepen automatisch door naar de juiste afdeling, zoals sales. Profiteer met Het Nieuwe Bellen eenvoudig van professionele mogelijkheden.
 • Met gratis keuze-menu
  Gebruik gratis een professioneel keuzemenu. Bied bellende klanten de keuze voor de afdeling verkoop, marketing, de receptie, etc.

 

En de kers op de taart? Het Nieuwe Bellen is goedkoper en veiliger dan traditionele ISDN-oplossingen!
Uw telefooncentrale staat in een datacenter met een waterdichte beveiliging. U heeft dus wel de lusten, maar niet de lasten. U betaalt geen aanschaf- of onderhoudskosten, terwijl u wel kunt rekenen op een hypermoderne digitale telefooncentrale met veel extra functionaliteiten. Het Nieuwe Bellen is flexibeler, goedkoper en biedt meer functionaliteiten.

 

Direct weten wat u bespaart?