IT

Een ieder toegang geven tot dat stuk wat voor hen relevant is.

Wij denken in mogelijkheden en adviseren u graag. Gezamenlijk brengen wij de situatie in kaart en maken een ontwerp van de uiteindelijke oplossing.

WiFi

Ons uitgangspunt is dan ook dat wij u de best passende oplossing bieden tegen de beste prijs.

 • Veilig en draadloos verbonden

  • De laptop van de zaak is al lang niet meer het enige apparaat dat gebruik maakt van WiFi binnen uw bedrijf. Naast toegang tot het internet voor uw gasten wilt u natuurlijk ook eenvoudig verbinding kunnen maken met uw bedrijfsnetwerk. Een ieder toegang geven tot dat stuk wat voor hen relevant is, en vooral degene weren die u geen toegang wilt verschaffen. Dat is veilig WiFi.

 • Eenvoudig en betrouwbaar verbonden

  • Simpel zelf kunnen aanmelden op het gastnetwerk zonder toegang te krijgen tot het lokale bedrijfsnetwerk. Dat is de verbinding die werkt voor uw relaties en voor uzelf. Uiteraard hebben de eigen medewerkers wel toegang tot het lokale netwerk wanneer zij dit nodig hebben. Ook wanneer de server aanwezig is op locatie X en u aan het werk bent op locatie Y kan dit door ons vertaald worden naar een oplossing die werkt. Onze expertise beperkt zich niet tot 1 merk. Ons uitgangspunt is dan ook dat wij u de best passende oplossing bieden tegen de beste prijs. Eenvoudig en betrouwbaar. U wilt tenslotte een oplossing en geen zorgen er bij.

 • Perfecte service

  • Tijdens de implementatie wordt u begeleid door ervaren medewerkers. Zij zullen samen met u de gemaakte afspraken stuk voor stuk uitvoeren. Wilt u na oplevering zelf het beheer uitvoeren? Geen probleem maar komt u er niet uit dan staat onze helpdesk 24/7 voor u klaar.

 • Ons advies

  • Wij denken in mogelijkheden en adviseren u graag. Gezamenlijk brengen wij de situatie in kaart en maken een ontwerp van de uiteindelijke oplossing. Vervolgens dragen wij zorg voor de implementatie van het netwerk zodat deze voldoende capaciteit en dekking biedt. Tevens geven wij u de controle over wie op welke manier op het netwerk kan aanmelden.

Meer weten?

Bel ons op 030 – 686 9777 of stuur ons een bericht: