CONNECTIVITEIT

Wij denken in mogelijkheden en adviseren u graag. Gezamenlijk brengen wij de situatie in kaart en maken een ontwerp van de uiteindelijke oplossing.

CONNECTIVITEIT

Wij leveren kwalitatief Internet via Glasvezel, Radio, DSL of het 4G netwerk.  Zowel in als extern kunnen wij alle netwerken met elkaar verbinden. Wij kunnen uw verbindingen ook continue monitoren. Tegenwoordig is Wi-Fi niet meer uit ons leven weg te denken, want iedereen maakt er gebruik van. De technologie maakt het mogelijk om zonder kabel te kunnen internetten binnen een bepaalde straal. Zo kunt u met uw laptop, tablet of uw mobiele telefoon overal in het bedrijf of huis internetten zonder kabel. Voor elke omgeving hebben wij de juiste oplossing. Toch liever alles bekabeld? Dat kunnen wij ook realiseren voor u.

  • Internet

  • Internet kunnen wij op alle manieren leveren met verschillende SLA’s. Wij kunnen onder andere Glasvezel verbindingen, DSL verbindngen, Radio verbindingen, IP VPN, of het 4G netwerk leveren. Doordat wij onafhankelijk opereren zullen wij kijken wat het beste advies is voor uw organisatie.

  • Wi-Fi

  • Tegenwoordig is Wi-Fi niet meer weg te denken in een bedrijf. Zo creëert u in elke hoek van de zaak een optimale Wi-Fi snelheid zonder kabels te trekken.  Overal wordt uw zakelijke Wi-Fi versterkt. Wij zorgen er voor dat dit altijd over een betrouwbaar netwerk gaat.

  • Bekabeling

  • Wij leggen bekabeling aan voor bedrijven, maar ook voor datacenters. We tekenen, ontwerpen, inspecteren en  denken mee over de engineering. Daarnaast realiseren wij ook de installaties, zodat alle systemen perfect met elkaar verbonden zijn. En wij zorgen natuurlijk voor onderhoud en beheer.

  • IoT

  • Onze wereld wordt steeds digitaler. Niet alleen mensen, maar ook machines, auto’s, koelkasten en zelfs landbouwgronden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van sensoren en andere speciale hardware. Wanneer deze online zijn kunnen ze communiceren met elkaar, met hun gebruikers. Wij leveren hierin de meest uiteenlopende oplossingen.

Meer weten?

Bel ons op 030 – 686 9777 of stuur ons een bericht: