Een stabiel draadloos netwerk? Managed Wifi is dé oplossing voor jouw werkplek.

Heb jij ook regelmatig last van een slechte wifi-verbinding voor je werkplekken en randapparatuur? Dan is Managed Wifi dé oplossing voor jouw probleem. Waar je het thuis vaak wel redt met één modem met een ingebouwde Acces Point, is dat in grotere (kantoor)panden niet optimaal. Grote aantallen apparaten moeten verbonden zijn met het internet om te kunnen werken. Door gebruik te maken van Managed Wifi, creëer je een veilige, snelle en betrouwbare draadloze internetverbinding voor grote oppervlaktes.

Wat is managed WiFi?

In het kort is Managed Wifi het strategisch plaatsen van verschillende Acces Points, waardoor er meer bandbreedte beschikbaar is voor de gebruikers. Op deze manier kan iedereen zich vrij door een pand verplaatsen en wordt de verbinding met de apparaten automatisch overgezet. Het is een combinatie van Acces Points en de Cloud Controller (hard- en software), dat ervoor zorgt dat er een groot roaming netwerk wordt gecreëerd. Hierdoor heb je als gebruiker overal en altijd goede Wifi zonder bekabeling.

Ben je klaar met een slechte internetverbinding en is Managed Wifi dé oplossing voor jouw probleem? Kom dan in contact met Terberg IP Products & Solutions. Wij zorgen ervoor dat jouw wifi-verbinding optimaal en op een veilige manier gebruikt kan worden.

 

 

Voordelen
- Zeer stabiel netwerk
- Hoge snelheden internet
- Beheersysteem (monitoring op afstand)
- Maandelijkse kosten, dus geen hoge investeringskosten
- Gescheiden Wifi-netwerken (waaronder gastentoegang)
- Snelle implementatie
- Makkelijk schaalbaar